Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Fashion and sex.

Πρώτο ραντεβού.
Αν ολα πανε Καλά,θα υπάρξει και δεύτερο. Και τρίτο. Και καπου εκει, το επομενο ραντεβού θα λαβει μέρος στη κρεβατοκάμαρα και οχι σε δημοσιο μέρος.
Και αν εισαι και λιγο παραπανω κοκετα,εκτος απο την επισκεψη στην αισθητικό σου,κομμώτρια κλπ,ε θα κανεις και μια επισκεψη στα μαγαζια για new entry εσώρουχα. Θες να εισαι fabulous ε..?( νομίζεις..).
Και ετσι μπαινει η λεξη fashion στο μυαλο σου..
Ποσες εχουμε χαζέψει τις πασαρελες της Victoria Secret,ασχετα αν το 80% απο εμας δεν εχουμε τα χρηματα να κανουμε δικο μας ουτε καν τη μια καλτσοδετα κι οχι μονο??
Θα τσεκαρουμε βεβαια τα trends. Και θα γυρισουμε ισα και με 15 μαγαζια να βρουμε κατι να πληρη τις προϋποθέσεις. Της φαντασίωσης μας. Οχι της πραγματικότητας..
Λεοπαρ ή girly?Δαντέλα ή σατέν μόνο?Kinky ή συντηρητικό? Και εν συνεχεία:" Αν φορεσω αυτο ,θα του αρέσει?Αν οχι,τι θα σκεφτεί?".
Ωρες χαμενες στην αναζήτηση του τελειου εσωρουχου,πονος στα ποδια απ το περπάτημα για να ξυπνησεις το πρωι,διπλα του (μαλλον...), και ουσιαστικα να βρισεις τον εαυτο σου και να του φωνάξεις "Εμενα θέλει,οχι το εσωρουχο μου". Κι αυτη ειναι η πραγματικότητα.
Βεβαια επειδη οι αντρες ειναι οπτικοί τύποι,σίγουρα τα εσωρουχα ειναι το πιο αμεσο αφροδισιακό.. Κατι ομως που ουτε θα θυμάται το επομενο πρωί ουτε θα στο εχει αφησει επανω σου για πανω απο μιση Ώρα. . .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου