Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Body Combat-Χαστε θερμιδες παλεύοντας!

Body Combat: Κάψτε 737 θερμίδες... παλεύοντας

Όταν οι πολεμικές τέχνες συνάντησαν το αερόμπικ και το χορό, τότε δημιουργήθηκε ένα είδος προπόνησης που υπόσχεται πολλά: σφριγηλό κορμί, αυτοπεποίθηση και άφθονες στιγμές διασκέδασης.

Body Combat: Κάψτε 737 θερμίδες... παλεύοντας
Ένα εκρηκτικό καρδιοτονωτικό πρόγραμμα, που παντρεύει δημιουργικά και αποτελεσματικά το αερόμπικ με τις πολεμικές τέχνες, είναι το Body Combat. Η μέθοδος, που φέρει την υπογραφή της πρώην αθλήτριας των Ολυμπιακών Αγώνων Λες Μιλς, κερδίζει συνεχώς έδαφος, αποκτώντας πολλούς οπαδούς σε πολλές χώρες όπου γίνεται, ανάμεσά τους και η Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο, αφού υπόσχεται πολλαπλά οφέλη: εκτόνωση, απώλεια βάρους, σμιλεμένους μυς, ευλυγισία, καλύτερη στάση του σώματος, αύξηση της οστικής πυκνότητας, αλλά και αυτοπεποίθηση.

Πέρα από τις κλοτσιές και τις μπουνιές που θα σας εκτονώσουν και φυσικά θα σας γυμνάσουν, θα μάθετε και τις βασικές αρχές της αυτοάμυνας. Απαραίτητη προϋπόθεση, βέβαια, είναι να αφεθείτε στη μαγεία του χορού, αλλά και να προσπαθήσετε να εκτελείτε κάθε άσκηση με συγκέντρωση και πειθαρχία. Εκτός όμως από τη σκληρή προπόνηση, η δυνατή μουσική –απαραίτητο συστατικό του Body Combat- θα σας φτιάξει τη διάθεση.
Σύμφωνα με τους trainers, το καλύτερο είναι ότι σε ένα μόνο μάθημα, διάρκειας 55', θα κάψετε 737 θερμίδες, αλλά και θα καταφέρετε να βγάλετε την αμαζόνα που κρύβετε μέσα σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου