Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟΣ!

Όλοι οι άντρες έχουν τουλάχιστον ένα ζευγάρι καλά παπούτσια που δεν φοράνε, επειδή το έχουν βαρεθεί. Και τι μπορείς να κάνεις γι' αυτό; Δες εδώ πως μπορείς να αλλάξεις το χρώμα των παπουτσιών σου!



Εφόσον δεν είσαι διατεθειμένος να τα αποχωριστείς, αλλά ούτε και να τα φορέσεις μιας και μοιάζουν παλιά πλέον από τον καιρό, γιατί να μην δοκιμάσεις να τα κάνεις πιο εντυπωσιακά, αλλάζοντας τους το χρώμα;

Μία στις χίλιες βέβαια, πάντα υπάρχει και η πιθανότητα κάτι να πάει στραβά ανάλογα και με την ποιότητα του παπουτσιού, αλλά μιας και δεν τα φορούσες και πριν δεν νομίζω ότι και να συμβεί κάτι έχεις να χάσεις.

vafi papoutsion

Λοιπόν, το μόνο που θα χρειαστείς είναι ασετόν και βαμβάκι, βαφή για δέρμα παπουτσιών στο χρώμα που επιθυμείς ή και 2 χρώματα ανάλογα με το τι θέλεις να κάνεις και δύο πινελάκια για να βάψεις τα παπούτσια σου (το ένα μικρό για τα σχέδια και τις λεπτομέρειες και ένα πιο μεγάλο για την υπόλοιπη επιφάνεια).
adrika papoutsia

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα που θα πρέπει να κάνεις, είναι να βάλεις ασετόν (ακετόνη) σε ένα βαμβάκι και να τρίψεις καλά τα παπούτσια σου. Με αυτόν τον τρόπο θα αφαιρέσεις προηγούμενες στρώσεις από το βερνίκι παπουτσιών που χρησιμοποιούσες, αλλά και θα καθαρίσουν σε περίπτωση που είναι λερωμένα.

Πιθανόν να χρειαστεί να επαλάβεις την διαδικασία μερικές φορές ακόμη, μέχρι να φύγει όλο το περιττό χρώμα και να μοιάζει πιο πολύ με δέρμα.
vapsimo papoutsion

Αφού τελείωσες και με αυτό το βήμα, θα πρέπει να ξεκινήσεις με το πιο χοντρό πινέλο και να δοκιμάσεις πρώτα το χρώμα σε κάποιο σημείο για να δεις ότι είσαι ικανοποιημένος με την απόχρωση. Έπειτα, συνέχισε να βάφεις προσεκτικά, αφήνοντας τις λεπτομέρειες για το τέλος. Καλό θα ήταν να φοράς και γάντια, για να αποφύγεις το να λερωθείς.
bordo adrika papoutsia

Πως ήταν και πως έγιναν ε; Η αλλαγή θα είναι τεράστια και με πολύ απλά και σύντομα βήματα. Τι λες λοιπόν θα το δοκιμάσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου